hits

september 2017

Blogg 1. Oppstart og kva retning dette skal ta.......

Ja, då har eg kasta meg ut i bloggverda. Eg er sjølv litt usikker på kva retning denne bloggen kjem til å ta, men den kjem til å handla mest om det å vera fotballsupportar i kombinasjon med å vera sambuar og far til 2. Det er ein vanskeleg kombinasjon, men det fungerar. Og so håpar eg at mange kan kjenna seg att i bloggen og at ein kan dela erfaringar.

Eg har i tillegg eit par verv knytt opp til hobbyen min, so óg tek ein del tid. Eg er pr. no Leiar i Saftkokaradn, supportarklubben til Sogndal Fotball og so er eg styremedlem i Norsk Supporterallianse, ein paraplyaorganisasjon for supportarklubbane i Noreg.

Mitt favorittlag her i Noreg er sjølvsagt Sogndal sidan eg er fødd og oppvaksen her. So er eg samstundes TV-supportar av Liverpool FC. Men eg er eigentleg interessert i alt so har med fotball å gjera. Det kan vera dei gode historiane frå lokalfotballen, når ein reiste rundt på fotballturneringar so gutunge, på bortekamp for å følgja Sogndal, på supportarseminar med NSA eller Supporters Direct Europe eller ein runde for å sjå fotball ute i Europa. So kan ein óg ligga på sofaen og lesa gode reportasjar frå Josimar.

Håpar lesarane taklar å lesa på nynorsk då det er skriftspråket mitt. Eg tek sikte på å skriva på bloggen 1 til 2 gonger i veka, og då primært opp til helga og rett etter helga.

Til helga spelar Sogndal heimekamp mot Molde på søndag klokka 18.00 på Fosshaugane. Det kjem nokre vener av meg på laurdagen frå Tornekrattet so ein lyt stad å treffa. Kjekke folk da. Me i Saftkokaradn har ein butikk på Sogningen Storsenter so me prøvar å halde ope kvar laurdag når det er heimekamp. Tek litt dugnadsjobbing der då. Kom innom for ein kaffi og ein fotballprat. No trur eg fruen og jentungen skulle til frisøren laurdagen, so då får eg med meg William på snart 3 år so assistent. Skal tidleg krøkast so god krok skal bli.

Og so får me håpa at alle poenga blir att i Verdas einaste Eliteseriebygd på søndag.

Snakkast. SNP

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen